Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit aliquam.

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk, op dit moment de meest populaire wand en plafond afwerking. Met  glad pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en glad afwerken  van de wanden en of plafonds met behulp van een dunne pleisterlaag. Deze afwerking geeft een strakke en trendy uitstraling van uw woonhuis. Stucadoorsbedrijf Tilro werkt met hoogwaardige producten voor de wanden en plafonds. Onze stucadoorsmethode werkt snel en schoon.


Fijn Schuurwerk

Fijn schuurwerk, voornamelijk toegepast op plafonds, geeft uw woning een klassieke of landelijke uitstraling. Met  fijn schuurwerk wordt bedoeld het vlak afwerken van de plafonds waarna met behulp van een schuurspons een vlameffect gecreëerd wordt.


Sierpleisters

Sierpleister is een verzamelnaam voor diverse decoratieve wand afwerkingen. Het bekendste voorbeeld hiervan is Spachtelputz. Stucadoorsbedrijf Tilro biedt een ruime keus aan kleuren en decoratieve mogelijkheden.


Spuitwerk

Airless/latex spuiten: Onze latex wordt verspoten op wanden en plafonds. U weet dat bij het witten van wanden en plafonds met traditionele rollers vaak banen zichtbaar blijven.

Latex  spuiten is daarom een unieke uitkomst om superstrakke wanden en plafonds van de hoogste kwaliteit, te krijgen. Doordat Stucadoorsbedrijf Tilro ook de stucadoorswerkzaamheden uitvoert, zorgen wij ervoor dat met het latex spuiten het mooiste resultaat wordt behaald. 

Spack spuiten: Ook onze spuitpleister wordt verspoten op wanden en plafonds. 

Spack spuitpleister is een snelle en goedkope afwerkingsmethode waarbij met hoge druk een korreleffect gecreëerd wordt. Deze afwerking verzorgen wij in diverse kleuren.


Lichte scheidingswanden

Voor het plaatsen van lichte scheidingswanden bent u bij ons ook op het goede adres. Ideaal als u bijvoorbeeld een extra kamer op zolder wilt creëren, maar ook voor het weg werken van de cv ketel, inloop kast etc. 

Uiteindelijk kunt u voor de indeling van uw hele woning bij ons terecht, inclusief de wand afwerking en het plaatsen van de deuren en kozijnen.